Naar deze 4 tv-duo’s kijken wij graag op een sombere dag

Kijken we uit het raam, zien we niets meer dan grijze wolken en vooral geen zon. Wat te doen vanavond? Eerst even de sportschool in, om daarna op de bank volop te genieten van deze real-life koppels.

Peter Jan & Virginia
Deze nieuwste aanwinst van RTL 5 is het kijken zeker waard. Peter Jan is 66 en Virginia is 23, wat op zich al frappant is om naar te kijken maar het fijne is gewoon: ze hebben dikke schijt. Peet vindt dat zijn Virgie wel wat kilootjes kwijt kan, Virginia vindt dat Peet gewoon ‘effe normaal’ moet doen.

Hoogtepunten: Peter-Jan die Virginia ten huwelijk vraagt en haar een snoepring om de vinger schuift, Virginia die dat grappig lijkt te vinden maar in de daaropvolgende aflevering gewoon keihard twee ringen van Peter Jan in de juwelier eist.

Samantha (Barbie) & Michael van der Plas
Neem van ons aan: alle seizoenen zijn het kijken waard. Deze twee Haagse toppers zijn al acht seizoenen lang een kijkcijferkanon. Ze bivakkeren weliswaar nu in het zonovergoten Torremolinos (geef ze eens ongelijk), maar gelukkig kunnen wij dankzij het Holy Internet nog van ze genieten.

Hoogtepunten: Michael die een foto maakt van Samantha haar aambeien (terwijl de buren voor het raam staan te kijken), Samantha die haar kind Huibie of Ronnie wil noemen en Michael die met een prachtig tegenbod in de vorm van ‘Mohammed’ komt en Samantha die onverwachts paranormale successen boekt.

 


Geneviève Fox & Nicky Zouwer

Waren absoluut het hoogtepunt van ‘Oh oh daar gaan we weer’. Dat hadden ze zelf gelukkig ook door, dus kunnen we ze na het eindigen van de serie volgen op YouTube. Waarom we van ze houden? Omdat ze door dik en dun teamgenoten zijn.

Hoogtepunten: Bezoekje aan de botox kliniek waar zoontje Nathan gewoon gezellig meegaat, het kopen van een nieuw hondje en de bezoekjes aan de McDonalds.

 

 

Tiny & Lau
Lekker over de rooie gaan, daar houdt Lau wel van. Hij scheldt zijn Tiny uit voor alles wat los en vastzit, maar het lijkt haar weinig te boeien. Ze werden bekend door een SBS-documentaire over Nooddorp/Indianendorp, twee kleine dorpen rond Rotterdam.

Hoogtepunten: het opzetten van de welbekende kerstboom (“dan moe je het goverredomme goed doen”), het ophangen van een raamposter tegen de aanleg van een snelweg langs hun huis en Lau die pisnijdig is om een kapotte hengel.