Nederlandse dames van Angels Inc. naar halve finale ‘Britain’s Got Talent’

De Nederlandse groep Angels Inc. heeft zich zaterdagavond weten te plaatsen voor de halve finale van ‘Britain’s Got Talent’. Angels Inc. is een meidengroep die illusie en dans combineert.

Angels Inc.

De groep Angels Inc. bestaat uit Carey, Lieke, Lianne, Shannon en Angeli: vijf Nederlandse dames die tijdens hun optredens dans en illusie combineren. Dit is niet hun eerste deelname aan een talentenjacht. De meiden wonnen twee jaar geleden namelijk al het SBS-programma Circus Gerschtanowitz.

Auditie

Tijdens hun auditie bij de talentenjacht ‘Britain’s Got Talent’ kregen de dames van Angels Inc. al een staande ovatie van de jury. Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams waren laaiend enthousiast over de Nederlandse act. De Angels werden door hen dan ook meteen omgedoopt tot “The Pussycat Dolls of Magic”. Dixon was erg te spreken over hun uitstraling. “Het is mooi om zo’n grote groep vrouwen het zo goed te zien doen op het podium. Ik voel me daardoor trots om een vrouw te zijn.”

Benieuwd naar hun auditie? Je ziet hem in onderstaande video:

Woensdag staat de halve finale voor Angels Inc. op het programma. Tijdens de liveshow strijdt de meidengroep dan tegen zeven andere acts voor een plek in de finale van Britain’s Got Talent.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: iStock