Eind mei is het zover: vanaf dan is de Nederlandse versie van ‘Love Island’ te zien

love island

Wil je na dit seizoen van Temptation Island de liefdesperikelen in reality tv-jasje afzweren? Ha, dat zeggen wij ook continu op de redactie tegen elkaar. Maar dan krijg je te horen dat de Nederlandse versie van Love Island eraan komt en tja, dan verheugen we ons stiekem best op een nieuw reality avontuur vol zon, zee, lust en liefde. Noteer daarom 27 mei in de agenda, dan trapt de Nederlandse Love Island af.

Love Island Nederland zal te zien zijn op RTL5 en op Videoland. De strekking van het verhaal? Singles komen bij elkaar in een luxueuze villa gelegen in een tropisch oord en ze hebben één taak: de liefde vinden.

Er zit alleen een addertje onder het gras: de kijkers kunnen stemmen op het leukste koppel, dat hiermee door kan gaan de volgende ronde (en dus niet zijn/haar koffers moet pakken en naar huis gaat). De kijkers bepalen dus welke liefde het meest oprecht lijkt en welke deelnemers in de show blijven. Dus inderdaad; dit is je kans om (soort van) Cupido te spelen.

De presentatie van het programma is in handen van Holly Mae Brood en Viktor Verhulst.

Bron: RTL, beeld: Love Island UK
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.