Netflix cancelt serie ‘Girlboss’

girlboss

Slecht nieuws voor ‘Girlboss’-fans: Netflix heeft de serie gecanceld. Dat betekent dat er geen tweede seizoen komt van de serie over het leven van Sophia Amoruso.

Sophia Amoruso is de eigenaresse van het mode-imperium Nasty Gal, dat ze opbouwde door het verkopen van vintage kleding via eBay. Haar business groeide en inmiddels is ze een bekende naam in de modewereld. De serie ‘Girlboss’ is een verfilming van het gelijknamige boek dat ze over haar bedrijf schreef.

Na slechts één seizoen is ‘Girlboss’ nu gestopt door de online streamingdienst. Het eerste seizoen eindigt op het moment dat Sophia (gespeeld door Britt Robertson) haar eigen webshop opent, en daarmee is het verhaal dus nog niet afgelopen. Amoruso laat via Instagram weten dat ze hoopt haar verhaal ooit nog te kunnen delen. “Het was een goede show en ik was bevoorrecht om met zeer talentvolle mensen te werken. Het is mooi om later het verhaal te vertellen van wat er in de afgelopen jaren is gebeurd.”

‘Girlboss’ is de derde serie die in korte tijd wordt gecanceld door Netflix. Eerder werd al bekend dat er geen nieuw seizoen van ‘The get down’ komt en ook ‘Sense8’ krijgt geen derde seizoen.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Netflix-Nederland