Wegzwijmelen bij Twilight: dit is er nieuw op Netflix deze week

nieuw netflix

Als je dacht dat je langzamerhand alles op Netflix wel gezien had, hebben we goed nieuws voor je. We kunnen nu heerlijk urenlang staren naar Edward Cullen. Dit zijn de nieuwe releases van deze week. 

Series

Firefly Lane: seizoen 1

Firefly Lane vertelt het levensverhaal van beste vriendinnen Tully (Katherine Heigl) en Kate (Sarah Chalke). De twee leerden elkaar kennen als tieners in de jaren ’70, waren ook als twintigers onafscheidelijk, maar nu, ze zijn allebei veertigers, zien hun levens er heel anders uit. Kate hikt tegen een scheiding aan en Tully is een beroemde, maar eenzame televisiester. We volgen hun vriendschap over die drie verschillende tijdsperiodes. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Kristin Hannah.

 

The Uncanny Counter: seizoen 1
De 16-delige Zuid-Koreaanse show The Uncanny Counter draait om de ‘Counters’, een groepje superhelden dat zich vermomt als noedelrestaurant-medewerkers en tegen geesten en demonen vecht. 

Zig and Sharko: seizoen 3
Kinderserie over Zig, de eiland-hyena, die er alles aan doet om zijn klauwen in Marina de zeemeermin te zetten. De haai Sharko doet er alles aan om ‘m tegen te houden. Seizoen 3 staat nu online.

The Bureau of Magical Things: seizoen 1

Het tienermeisje Kyra ontdekt per ongeluk een magische wereld en krijgt ook zelf magische krachten. Ze krijgt de loodzware taak om feeën, elfen én de mensheid te verenigen om te strijden tegen onverwacht gevaar.

Kid Cosmic: seizoen 1
De hyperactieve superhelden-animatieserie Kid Cosmic volgt Kid, een jongen die ervan droomt om superkrachten te bezitten. Wanneer hij vijf krachtige, kosmische stenen vindt, komt zijn droom uit en mag hij zijn eigen superheldenteam vormen.

Tiffany Haddish Presents: They Ready: seizoen 2
Tiffany Haddish is inmiddels een succesvolle comedian en Hollywood-actrice. In deze Netflix-show gebruikt ze haar roem om andere comedians in de spotlights te zetten. Seizoen 2 laat ons weer kennismaken met zes fonkelnieuwe stand-uppers.

Mighty Express: seizoen 2
De Mighty Express is een team van treinen dat samen met de kindervrienden problemen op het spoor oplost, door snel na te denken en samen te werken. De animatieserie is een mix van PAW Patrol en Thomas & Friends.

Films

De volledige Twilight Saga (2008 – 2012)

De filmreeks over de liefde tussen Bella (Kristen Stewart) en de onsterfelijke vampier Edward Cullen (Robert Pattinson) staat sinds deze week in zijn geheel op Netflix. Liefhebbers van fantasy, glinsterende vampieren en weerwolven zonder kleren kunnen hun lol op.

Don’t Breathe (2016)
Horrorfilm Don’t Breathe was de sensatie van 2016. Een stel dieven breekt in bij een blinde veteraan, omdat ze denken dat hij een makkelijk slachtoffer is. Dat ligt net even wat anders. De oud-soldaat is nog steeds in vorm en verbergt bovendien een verschrikkelijk geheim in zijn kelder.

White Chicks (2004)
Melige comedy met Marlon en Shawn Wayans als twee FBI-agenten die undercover gaan. Om een kidnapping te voorkomen, moeten zij zich voordoen als de even verwende als onnozele meiden waaraan deze komedie haar titel ontleent.

The Truman Show (1998)

Een klassieker. Jim Carrey is Truman Burbank, de grote ster van ‘The Truman Show’. Zonder dat hij het doorheeft wordt elk aspect van zijn leven, 24/7, uitgezonden op tv. Langzaam maar zeker ontrafelt hij dit tv-experiment.

Zweedse films
Voor de echte, échte cinema-fijnproevers heeft Netflix een cadeautje: talloze stomme films uit Zweden. En dan ook nog eens uit de periode tussen de jaren ’20 en ’50.

Nog veel meer
Verder viel in deze week ook de eerste dag van de maand, wat altijd betekent dat er erg veel aan het aanbod wordt toegevoegd. Zo kun je ook de volgende films streamen:

 • Save the Last Dance
 • Ricki and the Flash
 • The 5th Wave
 • Goosebumps
 • Sausage Party
 • Space Sweepers
 • The Yin-Yang Master: Dream of Eternity
 • Inferno
 • Hunter Killer
 • Bigfoot Junior
 • Valerian and the City of a Thousand Planets
 • Zathura: A Space Adventure
 • All My Friends Are Dead
 • Overdrive

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Door: Superguide | Beeld: Pexels