Netflix laat ook mensen zonder abonnement naar films en series kijken

watch free

Haha, goed nieuws voor die vriendin die altijd om jouw Netflix-wachtwoord vraagt. De streamingdienst heeft een Watch Free-pagina gelanceerd.

Kijkers hebben voor deze films en series geen Netflix-account nodig. Hiermee probeert het bedrijf nieuwe abonnees te trekken, laat Netflix weten aan Gadgets 360.

Eerste aflevering

Alleen de eerste aflevering van de series is gratis te bekijken op de Watch Free-pagina, daarna worden kijkers erop gewezen dat ze een abonnement moeten afsluiten om verder te kijken. Op dit moment staan de eerste afleveringen van onder meer Stranger Things, Élite en When They See Us op de pagina.

Netflix heeft ook enkele films gratis beschikbaar gesteld. Zo kunnen mensen zonder account naar Netflix-films als The Two Popes, Bird Box en Murder Mystery kijken.

Browse en binge

Het bedrijf zegt het aanbod op de pagina “regelmatig” te verversen, al is niet bekendgemaakt hoe vaak dat gebeurt. De video’s zijn alleen te bekijken via webbrowsers op computers of op Android-toestellen. De browser van iOS wordt niet ondersteund.

De pagina vervangt de proefperiode van een maand, waarmee Netflix eerder dit jaar stopte. Nieuwe klanten die een abonnement op de streamingdienst willen afsluiten, moeten sindsdien direct een maandbedrag neerleggen.

Pssst, heb je het al gelezen? Het nieuwe seizoen van Trinkets staat op Netflix.

Bron: Nu.nl
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.