Netflixklassiekers die je gezien móét hebben

Netflixklassiekers

Wie zijn klassiekers kent, heeft de series uit dit lijstje al lang en breed gezien. Deze gouwe ouwe horen bij je opvoeding als seriefan, dus mis je er nog een: Netflix biedt uitkomst.

  1. Breaking Bad De dodelijk zieke scheikundeleraar Walter White wil zijn gezin niet berooid achterlaten en gaat daarom aan de slag als producent en handelaar van crystal meth. Lees meer.
  2. Dexter Overdag werkt Dexter Morgan als bloedspatpatroononderzoeker bij de politie, maar in de avonduren klust hij bij als seriemoordenaar. Lees meer.
  3. Californication De gefrustreerde schrijver Hank Moody pakt alles wat hij pakken kan. Hij combineert zijn leven van seks, drugs en rock ’n roll met zijn relaties met zijn dochter en ex. Lees meer.
  4. Star Trek: The nex generation Er is tachtig jaar verstreken sinds Kaptain Kirk en zijn Enterprise het heelal doorkruiste. Captain Jean-Luc Picard gaat nu het universum ontdekken met een nieuwe bemanning. Lees meer.
  5. Freaks and geeks Het wel en wee van een groepje uitvreters en een clubje nerds op een Amerikaanse high school. Lees meer.
  6. Full House Danny is een alleenstaande vader die zijn best doet om zijn drie dochters op te voeden. Gelukkig kan hij altijd rekenen op zijn zwager Jesse en zijn beste vriend Joey. Lees meer.
  7. Family Guy In het pittoreske Quahog beleeft de familie Griffin, geleid door idiote huisvader Peter, het ene na het andere absurde avontuur. Lees meer.
  8. Gilmore Girls Lorelai Gilmore heeft haar dochter Rory alleen opgevoed, maar klopt aan bij haar ouders om haar naar een goede school te kunnen sturen. Nu moeten de banden wel aangehaald worden. Lees meer.
  9. Arrested Development Wanneer pa wegens fraude achter de tralies verdwijnt, raakt zijn voorheen rijke en excentrieke familie compleet aan lager wal. Lees meer.
  10. Prison Break Michael onderneemt dramatische stappen om de onschuld van zijn veroordeelde broer te bewijzen: hij laat zich opsluiten in dezelfde gevangenis, met een plan om weer uit te breken. Lees meer.

Wil je nog meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl!

Wil je niets meer missen van VIVA deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10

Beeld Floor-Anne Gramsma