Pak je koffers maar: deze week boek je spotgoedkope tickets naar New York

New York

Staat een trip naar New York al maanden, wat zeggen we, jaren op je verlanglijst? We feel you. Helaas zijn vliegtickets naar The Big Apple nu eenmaal niet goedkoop, maar daar brengt KLM deze week verandering in.

De vliegtuigmaatschappij viert namelijk een wel heel bijzonder feestje, want ze mogen 100 kaarsjes uitblazen. En wie jarig is, trakteert. KLM pakt daarmee groots uit en komt daarom met de ‘Deal van de Eeuw’. En ja, dat is net zo goed als het klinkt.

New York

Wel honderd bestemmingen worden voor honderd uur in de uitverkoop gegooid. De klapper? Een retourtje naar New York voor slechts €299 euro. Dan moet je wel boeken voor de maanden november t/m februari, maar hee, die kans laat je niet schieten toch. Wees er dus wel snel bij, want de actie is slechts tijdelijk geldig. Baby I’m from New York. Concrete jungle where dreams are made of.

Bron: Amerika Only | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!