Nicolette Kluijver showt wilde mode + WIN haar outfit!

nicolette kluijver

Toen we Nicolette Kluijver (32) vroegen voor deze modeshoot, was ze meteen enthousiast. We snappen waarom: dit ex-model is het poseren nog lang niet verleerd. Maar wat heeft Nicolette eigenlijk (nog meer) met mode?

Productie Sven Ponthöfer | Interview Thea Tijssen | Foto’s Stef Nagel

Wat vond je van de shoot?

“Leuk thema! Jullie dachten zeker: Nicolette Kluijver, wat past daarbij? Beestachtig! Van veel dingen dacht ik toen ze aan de
hanger hingen: hm, echt? Maar toen ik ze aan had, bleken ze echt tof. Ik denk bij shoots zelden: dat moet ik zelf ook hebben,
maar ik ga die jas (wijst naar een nepbontjas met panterprint) ook halen. Waanzinnig! Hij is gewoon van de Zara. Leuk toch?”

Wat is je stijl?

“Toen ik laatst mijn dochter naar school bracht, zei de juf: ‘Wat zie je er leuk uit!’ Toen zei ik: ‘Als ik er leuk uitzie, moet ik meestal werken.’ Als ik binnenkom met een zwarte broek met gaten, een wollen trui met een leren jasje erover, kistjes eronder en een knot op mijn hoofd, dan ben ik meestal vrij. Mijn stijl is het best te omschrijven als urban.”

Wat trek je dan aan als je moet werken?

“Overdag vind ik de truien van Zoe Karssen te gek en ’s avonds draag ik vaak een bloes van Labee. Mooie simpele bloezen die
ik combineer met een colbertje, een mooie broek en hakken.”

Waar zullen we je nooit in zien?

“Die roze Gucci-loafers die ik draag op een van de foto’s. Ik weet dat ze hip zijn, want ik zie mijn ‘Boulevard’-collega Anna Nooshin er veel op lopen. Ze staan haar heel goed, maar ík voel me net Aladdin!”

Win Nicolettes outfit!

De toffe roze jas van het merk Co.exist en een top met luipaardprint van het merk Frog Box die Nicolette draagt in de shoot winnen? Vul hieronder het winformulier in en maak kans!

Deze winactie is verlopen, je kunt niet meer meedoen. De winnares heeft persoonlijk bericht gehad.

Het hele interview en de shoot met Nicolette vind je in VIVA 3. Deze editie ligt woensdag in de winkel of kan je hier online bestellen.

»Bestel VIVA online | Klik hier «