Babynieuws! Nienke Plas bevallen van haar tweede kindje

Nienke Plas bevallen

Nienke Plas is bevallen van een zoontje. Dat maakte de YouTube-ster woensdag bekend via haar Instagram. Het pasgeboren jongetje is het tweede kindje met haar man Resley Stjeward. Het stel werd in 2014 al de trotste ouders van zoontje Frenky-Dean. 

De kleine heet Novi-Jaxx en wordt warm welkom geheten. ‘Je bent bij een stelletje druktemakers beland maar je went vast snel. Frenky-Dean zijn droom is uitgekomen. Hij heeft een broertje gekregen’, schrijft een dolgelukkige Nienke.

De tekst gaat verder onder de foto.

View this post on Instagram

A post shared by Nienke Plas (@nienkeplas)

Lees ook:
Baby nummer drie? Nienke Plas ziet het wel zitten

Gezinsuitbreiding

In december maakte de actrice en haar man Resley bekend dat er een gezinsuitbreiding aan zat te komen. Wanneer de kleine werd verwacht, maakte het stel destijds niet bekend.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Story | Beeld: Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!