Níets is wat het lijkt: waarom Tygo alsnog de Mol kan zijn

Tygo de Mol

Wie goed heeft opgelet afgelopen zaterdag, hoorde Rik luid en duidelijk zeggen dat Tygo in ieder geval niet de Mol is. Maar wat als – ook nu weer – niks is wat het lijkt in Wie is de Mol? 

Hoor ons even aan. Nee, we zijn echt niet gek geworden, maar er gaat een theorie rond op Twitter die best plausibel klinkt. En ja, als je er zo over gaat denken, zou Tygo bést nog weleens de saboteur kunnen zijn.

Tygo de Mol

We horen van de Westelaken namelijk duidelijk zeggen ‘Tygo is niet de Mol, Jeroen is niet de winnaar en Nikkie is niet de verliezer.’ Zo klaar als een klontje, zóu je denken. Maar ga even terug naar het begin van dit seizoen en het aspect wat ook deze aflevering weer terugkomt: de spiegels.

Lees ook:
WIDM aflevering 6: hangt het zwaard van Damocles boven het hoofd van de Mol?

Niet is wat het lijkt

Als je iets in een reflectie ziet, zie je het andersom dan het werkelijk is. Dus wat als deze uitspraak dit jubileumseizoen niet zo letterlijk geïnterpreteerd moet worden, maar juist andersom, in spiegelbeeld dus? Dat zou betekenen dat Tygo wél de Mol is, Jeroen de winnaar en Nikkie dus de verliezer. Tel daarbij op dat je nog op de acteur kunt stemmen in de app (al is dit wel vaker het geval in de finale), híj de ton met de ‘i’ erop kwijt maakte en wij raken weer helemaal in de war. Het zou in ieder geval geniaal zijn.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Jubileum Mol

Oh, en waarom Peggy er dan uit ligt? Misschien ging ze op het laatste moment tóch voor Nikkie óf wil de regie ons gewoon laten geloven dat ze op Tygo zat. En ook de acteur zelf zorgt nog even voor verwarring. ‘Ik ben niet de mol! Maar misschien wel de jubileum mol!’, schrijft hij op Instagram. Niets is wat het lijkt…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Twitter | Beeld: AVROTROS, Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!