Nieuw bingemateriaal: deze 7 films zijn nieuw op Netflix

netflix undercover

Vrieskou, heftige sneeuwbuien en code oranje. Alles wijst erop dat we het best binnen kunnen blijven – bij voorkeur onder een dekentje op de bank. Voor wie deze winterse dagen netflixend doorkomt: er zijn weer een hoop nieuwe, leuke films te zien op de videostreamdienst. Wij pikken er zeven voor je uit.

 1. Gladiator
  De gestoorde nieuwe keizer van het Romeinse rijk probeert generaal Russell Crowe uit de weg te ruimen, maar hij vecht zich terug naar Rome via de arena als gladiator.
 2. The thing
  Een team wetenschappers wordt po de zuidpool geterroriseerd door een moordlustig buitenaards wezen dat elke gewenste vorm aan kan nemen, dus ook die van hen.
 3. Soof 2
  Soof en haar man gaan na veel therapie toch uit elkaar. Hij is snel weer aan de vrouw, maar voor haar verloopt dat anders. Tot ze een andere kookgek tegen het lijf loopt.
 4. Wanted
  De dodelijk sexy Angelina Jolie rekruteert James McAvoy voor de Fraternity, een genootschap van moordenaars, die in het geheim de orde handhaven.
 5. Braveheart
  Wanneer zijn vrouw door de Engelse overheersers wordt vermoord, werpt de Schotse strijder Mel Gibson zich op als leider en brengt een imposante troepenmacht op de been.
 6. Bridesmaids
  Kristen Wiig bereidt zich voor op de bruiloft van haar vriendin, maar wordt daardoor geconfronteerd met haar eigen mislukte liefdesleven en carrière.
 7. Inglourious basterds
  Een stel joodse Amerikanen onder leiding van Pitt wil zoveel mogelijk nazi’s aan hun einde helpen. Ondertussen trekt een Franse bioscoopuitbaatster haar eigen wraakplan.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.