Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week

Nieuw op Netflix

Elke week breidt Netflix zijn aanbod uit met nieuwe series en films. Met deze week de romantische komedie Crazy Rich Asians, het langverwachte derde seizoen van Dynasty en de tweede Afrikaanse Original Blood & Water.

Zit er dit keer niets voor je tussen? Kijk dan snel wat juni te bieden heeft.

Films

Crazy Rich Asians

Zin in een avondje zwijmelen? Dan mag je de romantische komedie Crazy Rich Asians zeker niet overslaan. In deze film verlooft de Aziatische-Amerikaanse Rachel zich met Nick Young. Ze weet dan alleen nog niet dat hij uit een ongelooflijk rijke en traditionele Singaporese familie komt. Rachel moet alles op alles zetten om zijn familie te bewijzen dat ze niet uit is op zijn geld en/of macht. Haar norse en kille schoonmoeder is alleen niet zo makkelijk te overtuigen.

Killerman

Meer zin in een actiefilm? Dan is Killerman misschien wel iets voor jou. Wanneer Moe (Liam Hemsworth) – een witwasser uit New York City – wakker wordt zonder geheugen, is hij van één ding zeker: hij zit in diep in de problemen. Hij heeft namelijk miljoenen gestolen constanten en drugs op zak en daarom is het niet verwonderlijk dat een groep van corrupte agenten hem met geweld achtervolgen. Het enige wat hij nog kan doen, is rennen voor zijn leven en hopen dat hij op tijd antwoorden krijgt die zijn leven kunnen redden.

The Lovebirds

De film beloofde één van de hoogtepunten van mei te worden, maar sinds deze week kunnen we pas beoordelen of The Lovebirds wel de benoeming tot ‘hoogtepunt’ verdient. In deze misdaadkomedie raakt een jong stel betrokken bij een dodelijk ongeluk. De vraag is alleen of hun prille relatie de nacht zal overleven.

Bad Neighbours

Mac (Seth Rogen) en Kelly (Rose Byrne) denken het goed voor elkaar te hebben: ze wonen fijn, zijn gelukkig getrouwd en sinds kort ouders van een lieve baby. Alleen wordt die rust bruut verstoord wanneer een dispuut van 50 studenten – onder leiding van Teddy (Zac Efron) – naast het jonge stel komt te wonen. En die laatste kunnen de heftige feesten met veel drank, drugs, seks en lawaai absoluut niet waarderen.

King Kong

King Kong (2005) neemt de kijker mee terug naar de jaren 30 van de vorige eeuw, waarin een groep filmmakers afreist naar een legendarisch eiland. Eenmaal op plaats van bestemming komen ze erachter dat het eiland wordt bevolkt door mysterieuze inboorlingen en vele gigantische beesten. Geen probleem totdat één van de hoofdrolspelers gevangen wordt genomen door de 8 meter lange gorilla, King Kong. Zie haar daar maar eens van te redden.

Series

Dynasty seizoen 3

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar sinds deze week staat eindelijk het derde seizoen van Dynasty met maar liefst 22 nieuwe afleveringen online. In deze derde reeks krijgt Fallon weer met een hoop drama te maken en dat heeft vooral met haar bloedeigen broer (die tevens haar aartsvijand lijkt te zijn geworden) te maken. Hoe zal deze familieruzie aflopen? Hopelijk niet zo bizar als de wendingen in de vorige seizoenen.

Sweet Magnolias

Sommige mensen kunnen het niet laten om deze ‘mierzoet’ te noemen terwijl andere niet kunnen wachten om even weg te zwijmelen bij de liefdesavonturen van de drie hoofdpersonages uit Sweet Magnolias. Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue proberen namelijk een balans te vinden in relaties, familie en carrière in het zuidelijke stadje Serenity. Het is alleen de vraag of ze daarin weten te slagen of keihard de mist in gaan.

Control Z

De Mexicaanse serie Control Z gaat over een hacker, die om wat voor reden dan ook, geheimen van studenten begint te lekken. Sofia wil koste wat het kost voorkomen dat er nog meer geheimen uitlekken en start dan ook de ultieme zoektocht naar de dader. De verwachtingen voor deze serie zijn hooggespannen en daardoor kan een vergelijking met de onlangs van Netflix verwijderde serie Pretty Little Liars niet uitblijven.

Blood & Water

De serie Blood & Water staat nog niet eens een week of Netflix en toch is de vergelijking met populaire reeksen als de Spaanstalige Élite en Gossip Girl al meermaals gemaakt. Deze tweede Afrikaanse Original vertelt het verhaal van de zestienjarige studente Puleng Khumalo. Op haar eerste dagen op een Zuid-Afrikaanse privéschool komt ze in aanraking met influencer Fikile Bhele. Ondanks dat ze net als water en vuur (of dus als bloed en water) zijn, beleven ze samen de spannendste en wildste avonturen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide.nl
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!