Nieuw op Netflix: deze series en films kun je vanaf nu kijken

nieuw op netflix

Nu de eerste kerstfilm op Netflix staat, is cuffing season officieel geopend. Met wie ga jij aan de Neftflix & chill om onderstaande films en series te bingen?

Films

Holidate

Met kerst in het vooruitzicht zijn de kerstfilms natuurlijk niet aan te slepen. Holidate bijt voor Netflix het spits af. Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) haten kerst, en dat is nog vrij zacht uitgedrukt. De twee zijn allebei single en om te voorkomen dat ze opnieuw aan de kindertafel moeten, verzinnen ze een plan. Ze spreken af om komend jaar bij elke feestelijke gelegenheid elkaars ‘holidate’ te zijn. Drie keer raden wat er dan gebeurt. Nog meer kerstinspiratie nodig? We hebben de aankomende Netflix-titels alvast voor je op een rijtje gezet.

Sarah Cooper: Everything’s Fine

De Amerikaanse komiek Sarah Cooper bereikte met haar lipsync-video’s van Donald Trump zoveel mensen dat een eigen film niet kon ontbreken. In de sketch-special Sarah Cooper: Everything’s Fine behandelt ze politiek, etnische afkomst en andere lichtvoetige onderwerpen op haar eigen unieke manier.

The Dept Collector 2

Deurwaarders French en Sue gaan over lijken om drie schulden te innen. Tot hun leven plots op zijn kop staat. De twee mannen worden namelijk in een explosief gevaarlijke situatie geduwd wanneer ze bij een gemene eigenaar van een casino geld proberen af te troggelen. De actiehelden moeten alles op alles zetten om zichzelf en het geld te redden, en dat gaat zeker niet direct van een leien dakje.

Bronx

Het is een kwestie van ‘bad timing’ om nu over Frans’ geweld te praten, maar de Franse film Bronx staat toch echt sinds deze week op Netflix. In deze film onderzoekt een politieagent uit Marseille een schietpartij in een nachtclub. Hij is gespecialiseerd in criminele bendes en moet soms onorthodoxe middelen inzetten om zijn doel te bereiken. Als dat maar goed gaat…

Zwaar Verliefd

Jim Bakkum is in Zwaar verliefd de perfecte man. Hij is knap, lief, werkt geweldig met zijn handen en dan heeft hij ook nog eens een labrador om punten mee te scoren. De onzekere dierenarts Isa valt direct als een blok voor hem, maar kan niet geloven dat hij ook oog voor haar heeft. Na een peptalk van haar vriendinnen en wat sportsessies doet ze alles om hem voor zich te winnen.

nieuw op netflix

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Voor wie wel wat spanning kan gebruiken: de Poolse film Nobody Sleeps in the Woods Tonight. Een groep aan technologische verslaafde tieners gaat naar een afkickkamp in het bos, terwijl een duistere kracht er alles aandoet om deze pubers voor eens en altijd van het wereldwijde web te weren.

His House

De spannende filmhuisfilm His House draait om een jong stel dat uit het door oorlog geteisterde Zuid-Soedan komt. Ze willen een nieuwe start maken in Engeland, maar al snel worden ze gekweld door een duistere kracht in hun nieuwe huis. Het maakt hun begin er zeker niet comfortabeler op.

Menendez Parte 1: El diá del Señor

Ben je al die horrorfilms nog niet zat? Let dan maar goed op. In Menendez Parte 1: El diá del Señor komt de gepensioneerde priester er al snel achter dat hij een grote fout heeft gemaakt door zijn vriend te helpen met zijn bezeten dochter. De priester wordt namelijk sinds dat moment zelf achtervolgd door zijn zonden en mee de duisternis ingetrokken.

Kaali Khuhi

De wereld lijkt bezeten van geesten, want ook in de film Kaali Khuhi is de spanning om te snijden. Een rusteloze geest vervloekt een dorp waar veel babymeisjes zijn vermoord. Het lot ligt nu in handen van een 10-jarig meisje, maar weet zij wel hoe ze moet vechten tegen deze demonen?

Series

Suburra – seizoen 3

Het derde en helaas laatste seizoen van de ultieme maffiaserie Suburra is vanaf nu eindelijk te zien en het is nog maar de vraag wie het er levend vanaf brengt. In dit laatste hoofdstuk wordt de strijd om Rome namelijk meedogenlozer dan ooit. Slechts één van hen zal het stadje in handen krijgen, maar alles heeft een prijs, zo ook de troon van de Italiaanse hoofdstad.

nieuw op Netflix
Aureliano en Spadino in ‘Suburra’

Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt – seizoen 4

Zet je kinderen maar snel voor de tablet of de televisie, want Netflix heeft deze week vier seizoenen van Chico Bon Bon online gezet. Gewapend met gereedschap en technische kennis helpen monteur-aapjes Chico Bon Bon en zijn Klusteam de mensen van de Blunderbrug om al hun problemen op te lossen. Dat is nog eens vakmanschap!

Blood of Zeus – seizoen 1

Waar Chico Bon Bon echt gemaakt is voor de kinderen geldt dat niet voor Blood of Zeus. In deze animatieserie heeft het Griekse pantheon de Titanen teruggedrongen en lijkt de wereld weer tot rust te komen. Maar een nieuwe dreiging staat alweer voor de deur en een jongeman realiseert zich dat hij eigenlijk de geheime zoon van Zeus is. Weet hij met zijn krachten het pantheon te redden van zijn ondergang?

Giganotosaurus – seizoen 1

Gelukkig is Giganotosaurus al wat gezelliger dan de vorige serie. Vier prehistorische vriendjes beleven in deze boekverfilming tal van spannende avonturen. Samen proberen ze een mysterie over een groot, woest wezen te ontrafelen. Leuk dus voor de allerkleinste!

Docu

Guillermo Vilas: Settling the Score

Liefhebbers van tennis kunnen sinds deze week ook weer hun hart ophalen. In deze documentaire doet een Argentijnse journalist er alles aan om te bewijzen dat tennislegende (en zijn landgenoot) Guillermo Vilas ten onrechte zijn nummer-1 plek op de wereldranglijst is ontzegd.

Secrets of the Saqqara Tomb

Oud-Egyptenaren, graftombes en enorme piramides: de docu Secrets of the Saqqara Tomb heeft het allemaal. Nadat Egyptische archeologen een 4400 jaar oude tombe hebben opgegraven, doen ze er alles aan om de geschiedenis hiervan te achterhalen.

Somebody Feed Phil

Na al dat onderzoeken of sporten honger gekregen? Dan heeft chef Phil misschien nog wel een overheerlijk recept voor je uit zijn eigen handboek. In deze docu zien we hoe de maker van Everbody Loves Raymond de wereld over reist op zoek naar lokale keukens. Zo komt hij o.a. in Mexico-Stad, Lissabon en Bangkok.

Bron: Superguide.nl