Super spannend! Dít is alles dat er nieuw op Netflix staat deze week

nieuw op netflix week

Een kersverse week is weer begonnen. Ook deze keer zijn er weer een heleboel nieuwe films en series te zien op Netflix. Dus plof maar lekker op de bank, dít is alles wat nieuw op Netflix staat deze week. 

Series

The Walking Dead: Seizoen 10 – Extra afleveringen (2021)

Vorig jaar zomer werd bekend dat er zes gloednieuwe bonusafleveringen werden toegevoegd aan The Walking Dead: Seizoen 10. Hierin komen Daryl en Carol voor een pijnlijke keuze te staan die het lot van de overlevenden van de zombie-apocalyps voorgoed zal veranderen. Hierna kunnen we alweer uitkijken naar het onvermijdelijke elfde seizoen van The Walking Dead.

Sweet Tooth: Seizoen 1 (2021)

Het jongetje Gus is een kruising tussen een hert en een mens.  Dit maakt hem een gewilde prooi voor premiejagers en ander uitschot. Robert Downey Jr. treedt op als uitvoerend producent van deze post-apocalyptische serie, die een excentrieke mix is van sci-fi en fantasy.

On Becoming a God in Central Florida: Seizoen 1 (2019)

Nadat haar familie financieel is geruïneerd door een sekte, zint Krystal op wraak. Ze besluit te infiltreren in de hoogste regionen van het genootschap.  Een zwartgallige komedie-serie met Kirsten Dunst in de hoofdrol. 

Summertime: Seizoen 2 (2021)

In deze zonnige Netflix-serie valt Summer als een blok voor de stoere Ale. Hun hartstochtelijke romance luidt een zomer in die ze nooit zullen vergeten. Een tienerdrama met veel zwoele zomeravonden en veelbetekenende blikken 

Lees ook:
Met dit simpele trucje krijg je er op Netflix 84 films en series bij

Films

Escape Room (2019)

In de horrorfilm Escape Room strijden zes mensen om een geldprijs van 10.000 dollar. Om dit bedrag in ontvangst te mogen nemen, moeten de deelnemers wel eerst zien te ontsnappen uit een escape room vol bizarre boobytraps. De deelnemers zullen alles op alles moeten zetten om de nacht te overleven.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2005)

Harrison Ford tekende opnieuw voor de rol van Indiana Jones in het vierde avontuur van deze legendarische avonturier. Hierin gaat de archeoloog op zoek naar een mysterieuze schedel met bijzondere krachten. 

Mother! (2017)

In dit spraakmakende psychologisch horrordrama van Darren Aronofsky (Requiem for a Dream) spelen Jennifer Lawrence en Javier Bardem een echtpaar dat bezoek krijgt van een raadselachtige vreemdeling. Dit leidt een nachtmerrie in waaruit ontsnappen onmogelijk lijkt.

The Girl on the Train (2016)

In deze verfilming van de gelijknamige bestseller van Paula Hawkins speelt Emily Blunt een gescheiden vrouw die het verleden niet kan loslaten. Maar dat komt haar duur te staan als zij tegen wil en dank betrokken raakt bij een mysterieuze vermissingszaak. 

Mystic River (2003)

Drie vrienden dragen een traumatisch geheim uit het verleden met zich mee. Wanneer jaren later de dochter van een van hen wordt vermoord, zet dat de verhoudingen tussen de mannen op scherp. Sean Penn en Tim Robbins werden beiden beloond met een Oscar voor hun acteerwerk in deze aangrijpende thriller van Clint Eastwood.

Blow (2001)

Blow vertelt het waargebeurde verhaal van George Jung. Deze beroepscrimineel verdiende vele miljoenen met het smokkelen van cocaïne… om later alles weer kwijt te raken. Johnny Depp tekende voor de hoofdrol in deze vlotte misdaadfilm.

Dancing Queens (2021)

Schoonmaakster Dylan wil niets liever dan op het podium staan als danseres. Wanneer ze besluit om haar dromen na te jagen, blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan. Maar haar geluk lijkt te keren als ze de choreograaf van een verlopen dragclub ontmoet.

Free Willy (1993)

In deze klassieker ontstaat een bijzondere vriendschap tussen het weesjongetje Jesse en de orka Willy. Als Jesse ontdekt dat het leven van Willy in gevaar is, zet hij een gewaagde reddingsoperatie op touw. Het emotionele einde van deze hartverwarmende familiefilm laat niemand onberoerd.

Shutter Island (2010)

In de jaren 50 worden twee U.S. Marshals (Leonardo DiCaprio en Mark Ruffalo) naar een gevangeniseiland gestuurd om een ontsnapte gedetineerde op te sporen. Maar de collega’s ontdekken al snel dat er meer speelt op het eiland dan dat de directie wil toegeven.

The Kitchen (2019)

De New Yorkse buurt Hell’s Kitchen wordt gerund door de Ierse maffia. Maar als de belangrijkste kopstukken van deze criminele organisatie achter tralies belanden, moeten hun echtgenotes de boel onder controle zien te houden. De hoofdrollen in deze misdaadthriller zijn voor Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale), Tiffany Haddish (Bad Trip) en Melissa McCarthy (Bridesmaids).

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)

Robert Downey Jr. keert terug als Sherlock Holmes in dit vervolg op de kaskraker uit 2009. Hierin neemt de fameuze speurneus het op tegen zijn aartsvijand professor Moriarty. Het derde deel rondom de creatie van Sir Arthur Conan Doyle is al in de maak!

The Ninth Gate (1999)

Dean Corso verdient de kost als handelaar in zeldzame boeken. Wanneer hij van een miljonair de opdracht krijgt om de laatste twee exemplaren van ‘The Nine Gates to the Kingdom of Shadows’ op te sporen, blijkt dat niet zonder gevaar. De hoofdrol in deze duistere thriller met bovennatuurlijke elementen is voor Johnny Depp.

The Bronze (2015)

In deze zwarte komedie speelt Melissa Rauch (The Big Bang Theory) een aan lager wal geraakte turnster. Begin deze eeuw won zij een bronzen medaille op de Olympische Spelen, maar sindsdien is ze in de vergetelheid geraakt. Maar dan krijgt de atlete de kans om een nieuw turntalent op te leiden.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Superguide | Beeld: Pexels