Suits is terug! Dit staat er deze week nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix

Het is lockdown week nummer zoveel en we zijn de tel ondertussen wel kwijt. Lupin? Al gezien. Bridgerton? Al meerdere keren. Gelukkig is er ook weer een hoop nieuw aanbod op Netflix. Want wat dacht je van de terugkeer van Suits of een tranentrekker met K.J. Apa (Riverdale)?

Wil je een beetje weten waar je aan toe bent? Geen zorgen, dit komt er in februari allemaal op Netflix te staan.

Series

Suits: Seizoen 8B

Wie Suits verder wil kijken, kan weer even vooruit. Het laatste gedeelte van seizoen 8 staat namelijk eindelijk op de streamingdienst. En maak je op voor de komst van niemand minder dan Samantha Wheeler (Katherine Heigl) die voor flink wat rumoer gaat zorgen. Het negende seizoen laat nog even op zich wachten, maar wie weet komt Netflix nog met een verrassing.

Snowpiercer: Seizoen 2

Wil je even ontsnappen aan alles wat er momenteel gaande is? Kijk dan seizoen 2 van Snowpiercer waarbij de aarde een nieuwe ijstijd in is gegaan. Ja, dat houdt dus in dat degene die zijn overgebleven in een hogesnelheidstrein continu in beweging moeten blijven om te overleven. Een snowpiercer dus. Lees hier waarom je deze laatste rit van de mensheid niet mag missen!

Bonding: Seizoen 2

Wat luchtigheid is misschien meer wat je nodig hebt en seizoen 2 van Bonding geeft je precies dat. Overdag is Tiffany een psychologiestudente, maar ’s avonds verandert ze in een dominatrix. Zo verdient ze wat geld bij, alleen wanneer ze wel wat extra handen kan gebruiken, besluit ze haar beste vriend Pete in te schakelen als haar assistent. Maar dát had ze misschien beter niet kunnen doen.

50M2: Seizoen 1

Bij deze serie zit je gegarandeerd op het puntje van je stoel. Want een huurmoordenaar die zijn opdrachtgevers verraadt, staat natuurlijk garant voor een hoop spanning. Maar wat als hij de kans krijgt om zich een nieuwe identiteit aan te meten? Meer spanning en sensatie vindt je in ons overzicht van de beste misdaadseries op Netflix.

Films

I Still Believe

Een waargebeurd verhaal met K.J. Apa staat garant voor een waar tranendal. De Riverdale-ster kruipt in de huid van christelijke rockster Jeremy Camp. Maar kan hij nog wel vertrouwen op zijn geloof, als zijn vrouw Melissa ernstig ziek wordt? Gelukkig is er ook ruimte voor hoop en inspiratie, kortom: regelrecht op je watchlist.

Jiu Jitsu

In deze film zien we Nicolas Cage in een nogal, ja, bijzondere rol. Denk aan ‘kluizenaar vecht tegen buitenaardse wezens’-bijzonder. Mocht je ooit Predator gezien hebben, dan komt het verhaal je misschien enigszins bekend voor. Toe aan een beter verhaal? Meer ‘Cage Rage’ vind je in onze ranglijst van de beste (en slechtste!) films van Nicolas Cage!

Penguin Bloom

Een zwaar ongeluk zorgt ervoor dat het personage van Naomi Watts niet meer kan lopen. Het revalideren valt zwaar en maakt dat haar gezin behoorlijk onder druk komt te staan. Wanneer de familie een ekster adopteert, lijkt er toch nog een sprankje hoop te gloren aan de horizon. Klinkt onwaarschijnlijk, maar is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

The Outpost

Een film over een Amerikaanse legereenheid in Afghanistan maakt je misschien niet meteen enthousiast. Maar wat als wij de naam Orlando Bloom noemen? Toch zeker wel het bekijken waard, want de regisseur Rod Lurie maakte eerder al de ijzersterke gevangenisfilm The Last Castle.

The Dig

Het lijstje deze week staat vol met realistische verhalen, want ook The Dig is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Wanneer een rijke weduwe aan de vooravond van de Tweede wereldoorlog een archeoloog inhuurt om eens een kijkje te nemen naar haar landgoed, doen ze al snel een grote historische ontdekking. Met Carey Mulligan en Ralph Fiennes.

Finding ‘Ohana

Finding ‘Ohana is er een voor het hele gezin. Wij zeggen een schatkaart, een vakantie op Hawaï en een zoektocht naar niet alleen het kruisje op de kaart, maar ook hun roots. Met natuurlijk wat hulp van nieuwe vrienden.

Documentaires

Accomplice

Wie denkt aan fietsen, denkt aan tegenwind, een gezellig uitje, maar misschien niet aan de spannendste avonturen. Accomplice bewijst dat het ook anders kan. De fiets staat centraal, maar brengt je een hoop actie en de mooiste beelden van tochten in de natuur.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Door: Superguide