Please, please, please: komt er een nieuw seizoen van Love Island Nederland?

Love Island Nederland

Eerder deze week maakte ITV-zenderbaas Kevin Lygo al bekend dat de Britse ‘Love Island’ voorlopig niet op de buis te zien zal zijn vanwege de coronacrisis. En dat doet natuurlijk de vraag der vragen rijzen, want zal ‘Love Island’ Nederland dan nog wél een nieuw seizoen krijgen?

We smachten naar een nieuwe flinke dosis liefde, lust en drama. Maar ook een vervolg van de Nederlandse versie is nog altijd onzeker.

LEES OOK:
We hoopten nog op een villa in regenachtig Londen: Britse ‘Love Island’ dit jaar niet meer op televisie

Nieuw seizoen Love Island

Deze zomer zou een nieuw seizoen van de realityserie van start gaan, maar of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren is nog maar de vraag is. Dat laat woordvoerster Barbara Salomon weten aan Het Laatste Nieuws. ‘Omdat we sterk in dit format geloven, evalueren we en bekijken we alle opties elke week opnieuw. Zowel SBS als RTL kijkt er erg naar uit om nieuwe Love Island-avonturen terug in Vlaanderen en Nederland te brengen.’

Spaanse zomer

Ook presentator Viktor Verhulst vertelt aan de krant dat een nieuw seizoen nog altijd op de planning staat. ‘Het is inderdaad nog steeds de bedoeling dat er een tweede seizoen komt van Love Island en dat ik die reeks opnieuw zal presenteren, maar voorlopig zijn er geen garanties dat we deze zomer opnieuw naar Spanje kunnen’, vertelt hij. ‘Pas wanneer daarover duidelijkheid is, weten we ook wanneer de opnames kunnen doorgaan en wanneer de reeks uitgezonden kan worden. Ik heb er in ieder geval wel zin in om Love Island opnieuw te presenteren.’

De Engelse versie

Eerder werd nog gekeken naar de mogelijkheid om de vrijgezellen te laten verblijven in een Londense villa in plaats van op de vaste stek op het zonnige Mallorca. Vanwege de omstandigheden bleek ook die optie niet mogelijk om ‘het welzijn van alle betrokkenen’ te garanderen. ‘We vinden het erg jammer voor fans van de show, maar het is het allerbelangrijkst dat we het veilig kunnen maken en Love Island komt sterker dan ooit terug in 2021′, aldus Lygo.

Nou, let’s pray.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: HLN