I’ve got a text! Nieuw seizoen ‘Love Island UK’ komt er definitief

Love Island UK

De geruchten gingen al een tijdje, maar nu is het definitief: Love Island UK komt terug met een nieuw seizoen. Een heel leuk bericht(je), want zender ITV bevestigt dat we ons inderdaad weer op kunnen maken voor heel wat liefde… en drama.

Ook presentatrice van de show, Laura Whitmore, hintte op Instagram al op een nieuw seizoen. ‘Ik denk dat we deze zomer allemaal wel wat liefde kunnen gebruiken … ❤️’, schreef ze destijds bij de beelden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Laura ⚡️ (@thewhitmore)

Love Island UK

Wanneer de show precies te zien als zijn of wanneer het zal worden opgenomen, is nog niet duidelijk. ITV zal al deze details later pas bekendmaken.

Cruciaal moment

Wel wordt er gesproken van een ‘cruciaal moment in het lenteschema van ITV’. Algemeen entertainment directeur Kevin Lygo onthult: ‘Er zoveel is om naar uit te kijken op ITV deze lente en de zomer, met de terugkeer van de Euros en Love Island. Briljante productieteams hebben in de meest uitdagende productieomstandigheden gewerkt om deze zeer verschillende, maar even sterke series op de markt te brengen.’

Groter dan ooit

En het nieuwe seizoen wordt grootster dan ooit. Tenminste, als we de makers moeten geloven dan. Vanwege het virus moet alles natuurlijk wel op en top veilig zijn in de villa. Dus trok de productie een flink blik aan singles open (wel drie keer meer dan normaal), om te zorgen dat er altijd een vervanger is mocht iemand toch ziek worden. Maar dat is niet de enige voorzorgsmaatregel die is genomen. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: PopSugar | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!