Dit is de nieuwe baan van prins Harry na zijn vertrek uit Engeland

prins-harre

Prins Harry heeft een nieuwe baan te pakken bij het Amerikaanse start-up bedrijf BetterUp, een coachingbedrijf dat zich inzet voor de mentale gezondheid van werknemers. Hij wil hiermee het leven van mensen verbeteren. ‘Goede coaching biedt eindeloze mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, meer bewustwording en het leiden van een gelukkiger leven’, aldus Harry tegen Wall Street Journal.

Harry zijn eerste echte baan

Nu Harry en Meghan geen deel meer uitmaken van de koninklijke familie en dus geen werkzaamheden meer uitvoeren, raakten zij ook hun toeslagen kwijt. Eerder heeft het duo deals gesloten met hun bedrijf Archewell. Ze gaan content produceren voor onder meer Spotify en Netflix.

Met zijn nieuwe functie zal Harry ook mee moeten beslissen over een productstrategie en de liefdadigheidsbijdragen. Ook zal de prins publiekelijk spreken over zaken die gaan over een goede geestelijke gezondheid.

Lees ook
Meghan Markle onthult nóg een schattige bijnaam voor prins Harry

BetterUp

Het bedrijf in Californië werd opgericht in 2013 en zou 1,7 miljard dollar waard zijn. Dit nieuws komt na de lancering van een app die mentale gezondheid moet verbeteren door middel van life coaching. Prins Harry hoopt dat hij klanten kan helpen om ‘pijn en zingeving om te zetten’ vanuit zijn eigen ervaring. Wat de prins betaald krijgt, wilt CEO Alexi Robichaux niet bekendmaken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: BrunoPress | Bron: Story