May the Lord open: nieuwe beelden van seizoen 3 van ‘The Handmaid’s Tale’

The Handmaid's Tale

Werden we eerder al getrakteerd op een spannende trailer van The Handmaid’s Tale, nu zijn er nog meer beelden opgedoken van het nieuwe seizoen. En die beloven weer veel goeds!

Let op: spoilers!

Trouwe fans zagen namelijk ineens 200 vrouwen in een rood gewaad met een witte kap zich verzamelden rondom het Lincoln Memorial in Washington. Nu is dit niet heel opvallend, aangezien veel recente vrouwenmarsen in de Verenigde Staten ook de rode cape gebruiken in hun protest. Toch bleek het deze keer echt om filmopnames te gaan, aangezien onder meer Serena (Yvonne Strahovski), Commander Waterford (Joseph Fiennes) en June (Elizabeth Moss) werden gespot.

Seizoen 3

In het laatste seizoen hebben we natuurlijk kunnen zien dat June, oftewel Offred, wegloopt bij de Waterfords. Helaas is ook deze poging niet succesvol en keert ze dus (waarschijnlijk) gewoon weer terug naar Gilead. Aan deze beelden te zien lijkt het alsof Offred een straf moet ondergaan óf ze krijgt juist vergeving. Welke van de twee het is, blijft nog even spannend. Omstanders geven aan dat ze Fred hebben horen zeggen terwijl Offred op haar knieën zit: ‘God in de hemel, we verzoeken u. Aanhoor ons gebed.’ Can’t wait!

Bron: Newsmonkey | Beeld: Twitter
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.