Nieuwe festivaltrend: de glitter bum

We all love glitter! Vooral op festivals kan het wat ons betreft niet gek genoeg met de blingbling. Maar wil jij nét effe een stapje verder gaan dan wat simpele glitters boven je ogen of in je haar? Dan ga je voor de glitter bum.

De glitter bum is een initiatief van The Gypsy Shrine, een merk uit Engeland dat gelooft in de kracht van glitter. Naast het online verkopen van producten, gaat het de wereld rond om mensen van meer glitter te voorzien. Zo komen de Gypsy Shrine-ladies op festivals, bruiloften, vrijgezellenfeesten en andere evenementen. En sinds hun bezoekje aan het Marokkaanse festival Beyond Sahara, zijn glitterbillen dus de shit.

Wil jij ook zo’n shiny kont? Je kunt de glitters aanbrengen op een laagje van bodypaint, gel of ander plakkend spul. Spray er als topcoat een laag haarlak overheen. Qua kleuren en creaties kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Check de Instagramfoto’s hieronder ter inspiratie.

Mag het van jou nóg heftiger? Dan besprenkel je gewoon je boobies met glitters!

The original glitter bum – 2016 – 35mm #thelondonvagabond #glitterbum #girlsonfilm

Een bericht gedeeld door TLV (@the.london.vagabond) op

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.