Nieuwe intieme foto van André Hazes (27) met Sarah van Soelen (25) opgedoken

André Hazes Sarah Soelen

André Hazes zei het zelf al: hij kan niet uitsluiten dat de band tussen hem en Sarah van Soelen (27) uitbloeit tot een romance. Het lijkt er sterk op dat dat al zover is. Roddelkoning Fawry van Rumag deelt in zijn Instagram Stories een intieme foto van de twee. 

‘Dit lijkt me toch meer dan vriendschap’, schrijft hij. Op de foto is te zien hoe Sarah naast André zit en een arm om hem heen slaat terwijl de zanger zijn hoofd op haar arm laat rusten. Kán natuurlijk ontzettend vriendschappelijk zijn, maar daar heeft het in ieder geval niet de schijn van.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shownieuws (@shownieuws)

‘Een heel leuk wijf’

André kondigde na de breuk meteen aan dat hij steun vond bij de familie van Soelen. Vooral in de armen van Sarah van Soelen, om precies te zijn. Om latere verhalen over bedrog de kop in te drukken, sorteerde de zanger alvast voor op een eventuele liefde. ‘Sarah is een heel leuk wijf. We hebben geen relatie, maar ik sluit niets uit. Als het dan toch gebeurt, ben ik later niet die leugenaar’, zei hij tegen RTL Boulevard. Of dat het allemaal minder pijnlijk maakt voor ex Monique Westenberg? Wij vermoeden van niet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Instagram, Brunopress