Say cheese: deze pose is de nieuwste trend op Instagram

Beyonce flamingo

Weet je gewoon van gekkigheid niet meer hoe je moet poseren voor the gram? Gelukkig is hier alweer de nieuwste trend: de flamingo. Je moet er enige balans voor hebben, maar als je hem onder de knie hebt – snap je – heb je een prachtig kiekje.

Want ja, zo simpel kan het soms zijn. Bij deze nieuwe populaire pose neem je letterlijk de houding van een flamingo aan. Ook 0,0 evenwicht? We feel you. Probeer je te focussen op een punt en even volhouden. Want kom op, je wil toch wel kunnen shinen op Instagram of niet? Ahum.

Kendall doet het ook

Dat deze nieuwe houding helemaal hip is, is wel te zien op Instagram. We noemen een Kendall Jenner en een Beyoncé die als een ware flamingo op Instagram flaneren. En alle variatie is mogelijk: van alleen op één been staan tot ook nog echt je vleugels uitspreiden. Good luck!Bron: Het Nieuwsblad | Beeld: Instagram
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!