Hét nieuwe wondermiddel: Kalahari-olie

kalahari meloen

Move over, kokosolie! Er is een nieuw wondermiddel dat het antwoord vormt op al je beautyproblemen. Maak kennis met olie uit de Kalahari-meloen.

Droge huid? Futloos haar? De Kalahari-meloen kan je helpen. De olie uit de zogenoemde ‘wilde watermeloen’ – afkomstig uit de Afrikaanse Kalahari-woestijn – heeft een hydraterende werking, waardoor je huid en haar er binnen no time weer fris en stralend uitzien. De vloeistof bevat linoleenzuur, dat kan helpen bij het ontstoppen van poriën en het verwijderen van overtollig talg op het huidoppervlak. Daarnaast bevat de wonderolie anti-oxidanten en vitaminen A, C en E. Daardoor wordt de huid strakker, waardoor die steviger lijkt en rimpelvorming vermindert. Ook kun je rekenen op minder huidontstekingen zoals acne.

Niet alleen als beautyproduct doet ie het goed, de meloen is ook nog eens ontzettend voedzaam: volgens voedingsexperts zou je van zo’n unit alleen al zes weken kunnen leven.

Wij vinden het het proberen waard!

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.

Bron Daily Mail | Beeld Sanoma Beeldbank
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.