Nikkie de Jager vertelt voor het eerst over heftige overval

Nikkie de Jager, die vorige week samen met haar verloofde werd overvallen door vier mannen, vertelt in haar nieuwe vlog voor het eerst over de heftige gebeurtenis. De YouTuber en presentatrice laat weten dat het “oké” met haar gaat.

“2020 is me het jaar wel”, begint De Jager haar video, waarin al snel de tranen over haar wangen lopen. “Ik heb dit jaar de meest geweldige dingen gedaan, maar ook heel donkere dagen meegemaakt. Nu ga ik ook door zo’n periode.”

Onder schot

De Jager en haar verloofde Dylan waren thuis in Uden toen vier mannen hun huis binnendrongen en hen onder schot hielden. De daders zijn zover bekend nog niet gevonden.

Perspectief

“Het gaat oké met me. Het is niet te bevatten wat er is gebeurd, maar het zet dingen wel in perspectief. Meer dan ooit besef ik dat familie het belangrijkste is. Of misschien nog belangrijker: dat je naasten gezond zijn.” Presentatrice Linda Hakeboom, de beste vriendin van De Jager, liet vrijdag weten borstkanker te hebben.

De YouTuber zegt “misschien ooit” te vertellen wat er precies is gebeurd. “Maar nu kan dat niet, wegens mijn mentale staat, maar ook omdat het onderzoek nog gaande is. We doen er alles aan om dit tot een positief einde te brengen.”

Bedankt

Ook bedankt De Jager haar fans.”Ik heb ontzettend veel berichtjes gekregen. Het doet ons goed dat zo veel mensen het beste met ons voor hebben.”

Onderzoek

De politie doet momenteel onderzoek naar de zaak. Wat de vier daders hebben buitgemaakt, is niet bekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress