Nikkie de Jager overladen met complimenten na tweede Songfestival-show

Nikkie de Jager songfestival

Jan Smit, Chantal Janzen en Edsilia Rombley doen het aardig, maar wat de kijkers betreft steekt één presentatrice met kop en schouders boven de rest uit: Nikkie de Jager (27). De YouTub-ester krijgt na de tweede halve finale (wederom) een lofzang over zich uitgestort. 

Want volgens kijkers is het duidelijk: er is maar één echte ster tijdens het Songfestival en dat is Nikkie de Jager. ‘Nikkie is nog steeds de beste act van deze hele show’, en ‘Ze zou haar in eentje de show kunnen presenteren en dat zou al genoeg zijn’, luidt het oordeel op Twitter.

Trans-vlag

Ook haar interview met koningin Máxima levert applaus op. ‘Zelfs naast Máxima blijkt Nikkie de echte queen van Nederland’, en: ‘Leuk dat Máxima Nikkie mocht interviewen, zal wel een hele eer zijn geweest’. Ook haar fonkelende jurk van modehuis Maison The Faux oogst veel bewondering. De presentatrice liet eerder weten dat ze met haar jurk de kleuren van de trans-vlag vertegenwoordigt.

Een greep uit de complimentenstroom:

 

 

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.