Nog een gezinsuitbreiding voor Maxime Meiland en Leroy

gezinsuitbreiding maxime meiland en Leroy

Maxime Meiland (25) en Leroy Molkenboer (29) zijn dan misschien nog geen jaar samen, maar kunnen absoluut niet meer zonder elkaar. Samen hebben ze een huis in Noordwijk gekocht en is er een baby onderweg. 

Het duurt nog een paar maanden tot Maxime en Leroy hun kindje mogen verwelkomen. Tot die tijd zal het stel zoet zijn met hun twee Britse korthaar kittens, die over twee weken bij hen komen wonen. Maxime verklapt aan Shownieuws ook al de namen. ‘Jut en Jul gaan ze heten’, aldus de blondine.

Kinderwens

Sinds augustus vorig jaar heeft Maxime een relatie met haar vriend Leroy, een van de cameramannen van Chateau Meiland. Al gauw liet de blondine weten klaar te zijn voor gezinsuitbreiding met haar geliefde. ‘Ik zou graag kinderen willen met Leroy’, zei ze eerder tegen Story. ‘Hij is de vader van mijn kind.’

Broertje of zusje

Inmiddels is het zover, zo maakte Maxime een maand geleden bekend: het stel verwacht hun eerste kindje samen. Vlak daarna zei de blondine ‘dol- en dolgelukkig’ te zijn met haar zwangerschap. ‘Dit wilden we zo graag’, vertelde ze aan RTL Boulevard. ‘We wilden graag een broertje en zusje voor Claire.’ Even later trad ook Leroy voor het eerst in de schijnwerpers om te vertellen over de komst van hun eerste kindje samen én zijn relatie met Maxime.

Vader van Claire

Uit een eerdere relatie heeft Maxime al een dochter: Claire. Met de vader van het meisje – die niet tot nauwelijks meer te zien zal zijn in Chateau Meiland – heeft Maxime overigens geen contact meer. Toen zij onverwachts zwanger raakte van haar ex, liet hij weten geen vader te willen worden. ‘Hij was er niet klaar voor’, vertelde ze eerder over de situatie. ‘Ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijd toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil.’ Toch vindt ze het jammer dat het zo is gelopen en neemt ze haar ex ook zeker het een en ander kwalijk. ‘Ik had het niet van hem verwacht, dat hij me zo zou laten zitten.’

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Flair | Beeld: Brunopress