Yes: nóg meer vermoedelijke deelnemers van Wie is de Mol?

Het blijft elk jaar weer gissen naar de deelnemers van Wie is de Mol?. Hoe goed de BN’ers het ook geheim proberen te houden, toch kan hun socialmediagedrag vaak een beetje verraden of ze aan dit programma mee doen.

Zo ging gisteren al rond dat niemand minder dan Jamai Loman mee zou doen dit jaar. De zanger moest namelijk zijn landelijke tournee in mei en juni noodgedwongen afblazen ‘in verband met televisieopnames in het buitenland’. Verdacht… Maar Jamai is niet de enige die al aardig wat verdenkingen op zijn naam heeft staan.

Minder actief

Het AD ging na welke BN’ers er sinds de start van de opnames van het programma (vermoedelijk half mei) ineens niet meer actief waren op social media. En het zijn… de acteurs Barry Atsma, Eva van de Wijdeven, Anouk Maas en Ruud Feltkamp. Daarnaast zouden ook schaatster Ireen Wüst, nieuwslezeres Carmen Verheul en oud Expeditie Robinson-deelnemer Jessie Jazz Vuijk wel héél stil blijven op hun kanalen.

Verdenkingen

Toch lijken we sommige al van het lijstje af te kunnen strepen. Zo postte Jessie gisteren nog verschillende Insta Stories vanuit Nederland en zou Barry Atsma gespot zijn in Japan. Ook Jamai gaf gisteren weer een teken van leven op Instagram vanuit Nederland, dus óf hij doet niet mee óf hij is een van de eerste afvallers.

Blijft leuk, dit.

https://www.magazine.nl/abonnement/viva

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!