Noodkreet van Chrissy Teigen na onhandige actie: ‘Alsjeblieft stop, ik heb ook nog een familie!’

chrissy teigen

Altijd al een mailtje willen sturen naar Chrissy Teigen? Of zou je, nog beter, best even willen facetimen om met de ‘filthy mouthed wife’ van John Legend? Het kon gisteren nadat Chrissy per ongeluk haar mailadres op social media deelde.

Chrissy Teigen heeft een drukke avond achter de rug. Het model postte per ongeluk haar e-mailadres op social media, wat volgers – niet geheel verrassend – massaal aangrepen om met haar te facetimen.

Toch geen piemel

‘Oh mijn god, mensen proberen met mij te facetimen,’ schreef Chrissy op Twitter nadat ze haar blunder had ontdekt. De vrouw van John Legend besloot één oproep te beantwoorden.

‘Ik was 100 procent zeker dat ik een penis zou zien maar het was gewoon een aardige vreemdeling,’ zo hield ze haar volgers op de hoogte. Chrissy deelde ook een filmpje van het moment dat ze met de man praat. Ook haar moeder Vilailuck doet aan het gesprek mee.

‘Alsjeblieft, stop’

Aangewakkerd door het succes van de vreemdeling probeerden daarna nog meer mensen met Chrissy te facetimen. Op een filmpje is te zien dat haar laptop continu rinkelt terwijl ze lachend haar gezicht begraaft in haar handen. ‘Alsjeblieft stop, ik heb ook nog een familie,’ schrijft ze erbij.

Mailadres gewijzigd

Al snel besluit Chrissy dan ook de stekker eruit te trekken. ‘Alles is uitgeschakeld en m’n e-mail is veranderd. Ik hou van jullie en bedankt voor de lieve woorden.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.