Nooit meer van Huis(man): Michiel gecast in nieuwe Netflix-film

michiel huisman

‘Onze’ Michiel Huisman is een grote hit. En ook nu heeft de acteur weer een nieuwe rol bemachtigd: namelijk in de actiefilm Kate. Dat meldt Variety maandag.

De Nederlandse acteur is in de Netflix-film te zien samen met Woody Harrelson (The Hunger Games) en Mary Elizabeth Winstead (Final Destination, Die Hard 4). De film vertelt over een vrouwelijke huurmoordenaar die nadat ze vergiftigd is nog 24 uur de tijd heeft om wraak te nemen. Dit leidt tot een klopjacht door de straten van Tokio. De film wordt geproduceerd door Kelly McCormick, die eerder onder meer Deadpool 2 en Hobbs & Shaw maakte.

The Haunting of Hill House

De 38-jarige Nederlander woont en werkt al jaren in de VS. Hij was recent te zien in rollen in Game of Thrones, Netflix-serie The Haunting of Hill House en films als The Guernsey Literary Society. In Nederland maakte Huisman films als Phileine zegt sorry en Zwartboek.

Het is niet duidelijk wanneer Kate op Netflix te zien zal zijn.

Bron & beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!