Nooit meer wekenlang op je pakketje wachten: AliExpress en PostNL slaan handen ineen

google style ideas

Goed nieuws voor iedereen die het ook niet kan laten om af en toe iets bij AliExpress te bestellen. De webshop heeft zijn handen ineen geslagen met PostNL, waardoor AliExpress binnen vijf tot zeven (!) werkdagen kan leveren aan Nederland. Hoera!

AliExpress maakte deze keuze vanwege het bezorgnetwerk en -service van PostNL. “Bovendien hebben wij via hun verkoopapparaat Spring in Azië rechtstreeks contact met PostNL. Dat betekent dat we eenvoudig kunnen monitoren of het proces goed loopt of dat er aanpassingen nodig zijn,” vertelt general manager Leo Shen in een persbericht. “Het Aziatische team van Spring is erg flexibel en klantgericht en werkt goed samen met ons logistieke netwerk Cainiao. Dat is essentieel voor ons.”

PostNL wordt de exclusieve partner van AliExpress bij het bezorgen van een groot deel van de Nederlandse pakketten, namelijk de pakjes tot twee kilo. “Het verschil ten opzichte van de eerdere situatie is dat we de pakjes nu al in China rechtstreeks vanuit webshops ontvangen en die zelf naar Nederland vervoeren, wat veel sneller gaat dan voorheen. Tot dusver konden levertijden nogal eens wisselen,” zo meldt een woordvoerder aan Twinkle.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Twinkle | Beeld iStock