Deze Nutella-burger is om je vingers bij af te likken

nutella-burger

Nutella op brood, Nutella op je pannenkoek, rechtstreeks uit de pot… Als echte fan smeer je dit chocolade-goedje het liefst overal op. En we hebben goed nieuws: bij dit restaurant kun je een gefrituurde Nutella-burger krijgen. NOM!

Je moet er even voor naar Dublin, maar dan heb je ook wat. Bij Ruby’s Pizza and Grill Point Square weten ze namelijk wel wat lekker is. De ‘hamburger‘ bestaat uit twee zachte broodjes, wat plakjes aardbei, een beetje slagroom met vanille en ertussen een ‘hamburger’ die bestaat uit een gefrituurde schijf Nutella. Al eerder bracht McDonald’s iets soortgelijks uit, maar deze ziet er toch net wat smakelijker uit. Voor € 8,95 is deze heerlijkheid vol Nutella al van jou. Smullen maar!

Bron Het Nieuwsblad | Beeld Ruby’s Pizza and Grill Point Square
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.