O no! Netflix bevestigt ‘late’ terugkeer van Stranger Things

stranger things

Ieder jaar een nieuw seizoen, dat is toch een beetje waar je op hoopt als je een serie volgt. Fans van Stranger Things delen uiteraard die gedachte, maar komen dit keer bedrogen uit.

Na het verschijnen van het tweede seizoen in 2017 komt er dit jaar géén vervolg van de populaire Netflix-productie. De makers hebben overigens wel bekendgemaakt wanneer we wél nieuwe afleveringen kunnen verwachten.

Fans vreesden late terugkeer

Het nieuwe seizoen van de hitserie Stranger Things komt inderdaad pas in de zomer van 2019 op Netflix. Dat heeft de streamingservice gisteren bevestigd. Fans van de serie vreesden al dat het nog een jaar zou duren voordat het derde seizoen van de jaren 80-show te zien is.

Commercial

Vorige maand verscheen de eerste teaser van het nieuwe seizoen, verpakt als een commercial voor een nieuw winkelcentrum in het fictieve stadje Hawkins, waar de serie zich afspeelt. In het spotje werd gecommuniceerd dat het winkelcentrum ‘in de zomer van 2019’ zou openen.

Geen half werk

Tijdens de najaarspresentatie van de streamingservice verklaarde een woordvoerder van Netflix de vertraging. ‘Deze show is handgemaakt. De Duffer-broers werken heel hard. Ze begrijpen dat er heel wat op het spel staat en willen met iets komen dat groter en beter is dan vorig jaar. Ze willen de tijd nemen om het echt goed te doen.’

Check hier de (bril-jante) promo die onlangs is verschenen.