Obama wil graag dat déze rapper hem speelt in een film over zijn leven

Obama

Na de publicatie van Barack Obama’s memoires ‘A Promised Land’ rijst natuurlijk de vraag: wanneer komt een film over het leven van de voormalig president? En belangrijker: wie moet dan Obama spelen?

Daar heeft Obama zelf wel een idee over. Hij zou het namelijk geweldig vinden als Drake die rol op zich neemt. Dat treft, want de rapper zei eerder zelf al dat het een droom van hem is om ooit de voormalig president te spelen in een film. In een interview met Complex News geeft Obama Drake zijn zegen.

Getalenteerde brother

‘Ik wil zeggen dat Drake alles lijkt te kunnen wat hij wil. Hij is een heel getalenteerde brother. Als de tijd rijp is en hij er klaar voor is… wie weet’, lacht Obama veelbetekenend. Overigens is zijn gezin het er waarschijnlijk roerend mee eens.

Sterk in imitaties

‘Hij heeft, nog belangrijker, ook de goedkeuring van mijn huishouden. Ik vermoed dat Malia en Sasha het meer dan prima zouden vinden.’ Goed nieuws dus voor Drake, die tien (!) jaar geleden al deze droom hardop uitsprak. ‘Ik hoop dat iemand snel een film maakt over president Obama omdat ik hem zou kunnen spelen. Dat is het doel’, zei hij in gesprek met Paper magazine.

‘Ik kijk alles. Als ik hem op tv zie, zap ik nooit verder. Ik besteed aandacht en luister naar zijn stembuigingen. Vraag het aan een ieder die me kent, en je krijgt te horen dat ik heel goed ben in imitaties.’ Laten we hopen dat Drake’s imitaties tien jaar later nog steeds spot on zijn.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Stylecaster | Beeld: Brunopress
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen.