Oeh ah puff daddy: ‘Diddy (49) datet met 22-jarige ex van zoon’

Een gezellige boel bij de familie van P. Diddy: Dde 49-jarige rapper zou het sinds kort erg gezellig hebben met het 22-jarige model Lori Harvey, oftewel de ex-vriendin van zijn eigen zoon Justin. Dat zeggen ingewijden tegen verschillende Amerikaanse media.

In maart werd ook al gefluisterd dat Diddy – voorheen Puff Daddy – en Lori aan het daten waren, dat werd later door ingewijden ontkend. De twee werden echter woensdag weer samen gespot in New York. Ook het feit dat ze beiden een matchende outfit droegen, wakkerde de geruchten flink aan.

Justin Combs, de zoon van Diddy, en Lori Harvey in februari van dit jaar

Diddy zag vorig najaar zijn knipperlichtrelatie met Cassie na ruim tien jaar stranden. Lori, de dochter van presentator Steve Harvey, was tot vorig jaar verloofd met voetballer Memphis Depay.

 

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.