Oeps: bevestigt déze BN’er dat-ie meedoet aan Expeditie Robinson?

expeditie robinson belgie

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson ligt weer op de loer en daarmee is het speculeren weken al weken aan de gang. Hoewel er steeds meer bekend wordt over de nieuwe afleveringen, lonkt nog altijd één vraag: wie o wie zijn de kandidaten? Het lijkt erop dat een van de deelnemers z’n mond voorbij heeft gepraat.

Onlangs lekten er al beelden waarop de vermeende Expeditie Robinson-kandidaten te zien zouden zijn, waaronder Rob Geus. Hij werd vandaag aan de tand gevoeld en dat ging hem niet al te goed af.

Niet alles geloven

Tijdens een interview met radio-dj Lex Gaarthuis werd de Smaakpolitie-presentator flink het vuur aan de schenen gelegd. In eerste instantie probeerde Rob nog een ontwijkend antwoord te geven, maar dat liep even anders dan gepland. “Robinson? Ik heb ook zoiets gehoord”, aldus Geus. “Maar je moet niet alles geloven.”

Ruis

Daar liet Lex het natuurlijk niet bij zitten. “Jij kan dus met je hand op je hart zeggen dat je niet in Expeditie Robinson zit?”, vroeg hij. Na deze lastige vraag besloot Rob zo snel mogelijk het gesprek te beëindigen. “Hé Lex, ik hoor ruis op de lijn. Ik moet er weer vandoor.”

Verdacht

Eén ding is zeker: van die vragen van Lex werd Rob niet bepaald vrolijk. Enne, dat-ie zo snel mogelijk wilde ophangen, is zéér verdacht te noemen, toch?

Expeditie Robinson 2019 start zondag 1 september om 20:00 op RTL 4. Eilandpraat is vanaf zondag 1 september om 21:30 te zien op RTL 5.

Rob Geus
Bron: Story.nl | Beeld: RTL, ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!