Oeps: is de winnaar van ‘de Bachelorette’ uitgelekt?

eis de Bachelorette

Met nog maar drie afleveringen te gaan (aan al het goeds komt een eind), komen we steeds dichterbij dé onthulling. Want wie o wie wordt de winnaar van de Bachelorette en heeft daarmee het hart van Gaby veroverd? Eén van de kandidaten lijkt al per ongeluk wat te verklappen.

Lees ook:
Afvaller ‘De Bachelorette’: ‘Over één ding ben ik meer dan zeker: ik ben blij dat ik geen roos heb gekregen!’

Shownieuws weet namelijk door enig speurwerk van een kijker bijna zeker wie de gelukkige gaat worden. Het gaat om niemand minder dan Jordy. Ja, zelfs na het grote misverstand en het standje aan haar peuterklasje van vorige week.

Winnaar de Bachelorette

Waarom ze dat denken? Nou, het heeft alles te maken met een Instagram Story die de casanova plaatst. Wat Jordy wil laten zien is de lancering van zijn website, maar trouwe fans van het programma valt iets heel anders op. Want van wie is de vrouwenhand aan de linkerkant van zijn laptop?

Speurneus

De ware speurneuzen zoomen ook nog even in zodat we een goed beeld krijgen van deze aanwijzing. Ja, ja, je kijkt misschien naar De Bachelorette, maar de tunnelvisies in Wie is de Mol? zijn er niks bij. Jordy is dus de Mol, euh, de winnaar, zo lijkt in ieder geval als we deze aanwijzingen moeten geloven. Want wat blijkt: Gaby plaatste eerder een kiekje met zowat exact dezelfde nagels.

Niet zeker

Toch zijn fans niet helemaal overtuigd van deze theorie. Zo reageert iemand onder de Facebookpost: ‘Als je goed kijkt heeft de laptophand ovale nagels en is er een stukje nagellak weg op de pink. Gaby heeft op haar eigen foto square nagels en lijkt me dit acryl. Dus geen echt bewijs vind ik.’ Het lijkt ons ook sterk dat RTL zó de mist in zou gaan op het laatste moment en dit toestaat. Maar we gaan het meemaken.

De nagels van Gaby:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Shownieuws | Beeld: Sanne Bakker
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!