Oeps: kijkers niet te spreken over einde ‘Wie is de Mol?’

Wie is de Mol? spoiler

Wie is de Mol? is elke week weer een feestje om naar te kijken. Molloten zitten dieper dan diep in een tunnelvisie en zijn normaal gezien razend enthousiast, maar toch is er ook kritiek op het einde van de laatste aflevering van Wie is de Mol?.

Lees ook:
Molloten opgelet: je kunt nu op een heuse ‘Wie is de Mol?’-vakantie

Let op: spoilers!

En dat terwijl de opdrachten van deze week eigenlijk heel leuk waren om te kijken. Want zeg nou zelf, die hele uitdaging in de porseleinkast was er echt wel een voor in de boeken. Rob bleef lekker met z’n tuinbroek en hoedje overal aan hangen en leek meer een soort ravage aan te richten dan geld te verdienen. En dan was er natuurlijk nog Johan. Oh Johan toch. Doet Buddy z’n uiterste best, stoot jij gewoon even een vaas om. Foutje, bedankt.

Oud-Mollen

De volgende opdracht was natuurlijk een heerlijke ode aan alle oud-Mollen en eerdere locaties van het spel. Merken we toch nog een beetje dat het een jubileum-editie is. Johan had slecht geslapen, was bloed chagrijnig en had er gewoon geen zin in. We feel you. Kijkers spotten ondertussen op Twitter wel een ongelooflijk goede hint. Want komt dat kenteken niet héél erg overeen met de tatoeage van Nathan?

Einde Wie is de Mol

Het is dan ook vooral het einde van Wie is de Mol? waar kijkers niet blij mee zijn. Want wanneer er niemand uitgaat, staat het spel een beetje stil, zoals een van de kandidaten ook al opmerkt. Toch kiest het overgrote gedeelte van de deelnemers voor een groepsvrijstelling, waardoor we volgende week gewoon weer moeten gaan gissen tussen deze kandidaten naar de Mol. Ach ja, kunnen we wel weer wat langer van dit heerlijke programma genieten.


Bron: Boulevard | Beeld: AVROTROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!