Kylie maakt Stormi zingend wakker en Twitter wordt gek

official kylie jenner office tour 1

Als je YouTube-feed net zo vervuild is als die van mij, dan is de nieuwste vlog van Kylie Jenner je vast niet ontgaan. In deze vlog geeft Kylie een ‘official Kylie Jenner office tour’. Ofwel: een rondleiding in haar kantoor. Toch is er heel iets anders wat Twitter opvalt.

Kylie Jenner kun je best beschouwen als the gift that keeps on giving. Na ‘a day in the life’ zegent de 22-jarige realityster ons nu met een nieuwe vlog. De ‘official Kylie Jenner office tour’. Ze geeft een rondleiding op het kantoor van Kylie Cosmetics, toevallig op een moment dat het team een meeting buiten de deur heeft.

official Kylie Jenner office tour viva 17102019

En het gaat hier om Kylie Cosmetics HQ, dus natúúrlijk zijn er ook een fotostudio, verschillende ‘glam rooms’ en een champagne-automaat aanwezig. Bovendien is er een aparte slaap-/speelkamer voor Stormi, die tijdens de opnames lag te dutten.

Maar hier komt het: nadat de camera crew klaar was met het filmen, nam Kylie de kijkers mee naar Stormi’s kamer. Moment suprême: Kylie gaat Stormi wakker maken. Maar Twitter zou Twitter niet zijn als het niet loeisnel doorhad dat de crew Kylie filmt wanneer ze de kamer binnentreedt. Uhm, betekent dit dat de crew in het donker heeft moeten wachten op Kylie? Genoeg voer voor Twitter om met de leukste memes te komen.

Wat eigenlijk nog grappiger is, is de tekst die Kylie haar dochter toezingt. ‘Ruhhh-iiiseeee and shinnneee-uhh’, terwijl Stormi natuurlijk al lang wakker is (vanwege die cameraploeg naast haar bedje).

Bron: Grazia UK | Beeld: YouTube still
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.