Oh de tunnelvisie: wijst deze hint regelrecht naar Nikkie als de Mol?

Nikkie de Mol

Noem ons Molloten of niet, maar een beetje speculatie rondom Wie is de Mol? is nooit mis. Maar verklapt Nikkie hier nú al dat ze de saboteur is van het spel? Het lijkt ons sterk, maar wie weet, wie weet.

Lees ook:
Rood scherm of niet: is de afvaller in ‘WIDM’ wel écht naar huis?

De Jager bracht namelijk niet alleen een make-uppalette uit met daarin de kleuren Underground en Plottwist, maar er is nog iets anders opvallends aan de blondine. Want spiegelbeeld, vertel eens even, wat staat er nu bij de quote van Nikkie?

Nikkie de Mol

Alle kandidaten gaven namelijk een interview over hun terugkeer in het jubileumseizoen. Buiten het feit dat de meeste hun eigen quotes niet herkende in de allereerste aflevering, is er een opvallende hint te halen uit de opmerkingen van de Jager. Wanneer je namelijk haar uitspraken in spiegelbeeld leest – zoals die opdracht ook heette – zie je toch echt duidelijk ‘Mol’ staan. Interessant, interessant.

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Als je de quote van Nikkie op de spiegel in de allereerste opdracht in spiegelbeeld toont, kan je het woord Mol zien. (Credits: @max_vdbroek)

Een bericht gedeeld door Widm2020 (@wieisdemolhintsnl) op

Geen tunnelvisie

Maar: om niet volledig in een tunnelvisie terecht te komen, zetten we ook nog wat hints naar de andere kandidaten op een rijtje. In de opdracht waarbij ze zichzelf moesten bevrijden en sloten zien te openen, lijkt Peggy al éxact de juiste sleutels in handen te hebben. Ze heeft namelijk een setje van vier gewoon los in haar hand. Was dit uiteindelijk de weg naar haar bevrijding en had ze als Mol een voorsprong?

Tekst gaat verder onder de foto.

Peace

Tygo is euhhh ja in onze ogen toch vooral Tygo. Hoewel hij in een eerdere aflevering ook al het 2020-gebaar maakte met zijn handen, doet hij dat nu weer. Vooral enthousiasme of toch een hint dat hij dé Mol is van dit seizoen? Wij denken vooral het eerste, maar je weet het niet. Daarnaast doet Ron vooral zo min mogelijk en lijkt Ellie haar politiekunsten verleerd. Maar ondervragen: dat kan ze nog altijd als de beste.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tygo maakt twee keer in deze aflevering twee ‘peace’ of ‘twee’-gebaren met zijn hand. Dit seizoen is in 2020 opgenomen. Is hij de Mol van 2020?

Een bericht gedeeld door Widm2020 (@wieisdemolhintsnl) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Grazia, Superguide | Beeld: AVRO-TROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!