Oh jee: deze kandidaat zet een joker in tijdens ‘Temptation Island’

Temptation Island

Dit seizoen van Temptation Island vrezen de kandidaten niet alleen voor de gong, maar er is nog een factor die het kampvuur tot een ware hel kan maken. We hebben het over de joker. Nu is uitgelekt dat één bewuste kandidaat deze gaat inzetten na een wilde nacht.

Lees ook:
Singles, opgelet: Temptation Island op zoek naar vrijgezellen

Je zou denken dat Arda deze way out weleens zou kunnen gebruiken, na alle verhalen dat hij nu samen zou zijn met déze verleidster. Toch is hij niet degene in Temptation Island die (voor zover nu bekend) de joker heeft ingezet.

Joker Temptation Island

Nu denk je misschien, een joker, wat is dat in godsnaam? Het kan dat je het even gemist hebt, maar door deze in te zetten, zal zijn of haar partner de bewuste beelden niet te zien krijgen. Alleen een zwart scherm zal verschijnen tijdens het kampvuur. Maar goed, dan weet je ook wel genoeg lijkt ons.

Wilde nacht

Het nieuwe koppel maakte al heel wat tongen los tijdens hun eerste avond. Het is dan ook Zach die de fout in zal gaan, zo onthult Instagrammer Fawry Not Sawry. In een video verklaart hij: ‘Wat ik ook nog eens hoorde, is dat Zach, de joker gaat inzetten bij één van de kampvuren. Hij is bang dat Simone alles gaat zien wat hij heeft gedaan met Romee.’ Ook laat hij weten: ‘Ik vraag me af of ze echt een relatie hebben. Ze zijn nu nog gewoon bij elkaar.’ Oh jee… Hoe hij aan deze informatie komt, is niet helemaal duidelijk. Maar dát het misgaat tijdens Temptation Island, staat vast.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Love Reality | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!