Oh jee: gaat Lindsay Lohan een nieuw album uitbrengen?

Al jaren wachten we op Lindsay’s terugkeer op het witte doek. Maar na haar geflopte realityshow Lindsay Lohan’s Beach Club – waarvan deze week bekend werd dat MTV geen tweede seizoen gaat maken – lijkt een nieuwe filmcarrière verder weg dan ooit tevoren. Want wat denk je dat LiLo nu gaat doen…? Ze tekent een nieuw platencontract. Ja echt.

Lindsay Lohan gaat weer zingen. De 32-jarige manus van alles heeft een platencontract getekend bij Tommy Mottola, waarbij ze al eerder onder contract stond. Destijds, in 2004, was LiLo 18 jaar toen ze het album Speak maakte. Die plaat werd platinum en behaalde een vierde plek op de Amerikaanse Billboard-hitlijst.

Eerder deze week werd bekend dat MTV geen tweede seizoen van Lindsay’s realityshow maakt en dat het niet goed zou gaan met Lindsay’s strandtent op Mykonos. Een woordvoerder van Lindsay liet weten aan Page Six dat de show inderdaad niet doorgaat, maar dat dat niets met de strandclub te maken heeft. Volgens Lohan zelf ‘verhuist de club gewoon naar een andere plek’.

banner

Bron: ANP, beeld: MTV
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.