Oh my: er komt een champagneria naar Amsterdam!

champagneria

Gek op bubbels? Dan hebben we goed nieuws voor je. Amsterdam krijgt namelijk haar eerste champagneria. Jep, je leest het goed: een heuse bubbeltjesbar!

Als je weleens naar Barcelona bent geweest ken je de champagnebarretjes waarschijnlijk wel. In de hoofdstad  kunnen we er over een tijdje ook van genieten, want daar zal champagneria Five Brothers Fat Amsterdam binnenkort openen.

Robo Klos, Gideon Muller, Mats van der Sluijs, Serge Stoop en Rasmus Emmelkamp – bekend van onder andere Snappers en In de Buurt – waren tijdens een tripje in Barcelona niet weg te slaan bij een van de champagnebarretjes in de wijk Barceloneta en dus besloten ze er zelf een te openen. En dat doen ze op de De Clerqstraat 56 in Amsterdam. Wanneer ie opent is nog niet duidelijk, maar dat er champagne, cava en cocktails wordt geschonken staat vast. Om het Spaanse feest af te maken én om niet te hoeven drinken op een lege maag kan je er ook lekkere tapas eten.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Yourlittleblackbook, Women’s Health | Beeld Shutterstock