Oh nee: dit Temptation-koppel is uit elkaar

Temptation Island VIPS

Temptation Island is een hele test voor relaties, maar dit koppel wist het programma te overleven. Helaas kondigen Ruud en Rowena nu aan dat ze tóch uit elkaar zijn.

Dat laat het stel weten via Instagram. Rowena schrijft bij de foto van hen samen: ‘Via deze weg willen Ruud en ik laten weten dat wij samen hebben besloten voorlopig ons eigen pad te kiezen. Wij houden van elkaar en houden van betekent ook kunnen loslaten wanneer nodig. Er is geen sappig verhaal, geen drama, we zijn beiden bezig met persoonlijke processen waarbij we alle tijd en energie momenteel in ons zelf willen steken.’

Utopia

Ruud en Rowena leerden elkaar kennen in Utopia en besloten vorig jaar om mee te doen aan Temptation Island VIPS. Hoewel Ruud het moeilijk had tijdens dit laatste programma – hij was nogal onder de indruk van verleidster Kelly – bleef hij zijn meisje trouw. Nu blijkt het dus toch einde verhaal te zijn voor het koppel. Wat jammer!

Bron: Boulevard | Beeld: Instagram,Freddy Koh (RTL)

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!