Oh no! Chateau Marillaux weer terug in de verkoop

Chateau Meiland

De Meilandjes hadden kortgeleden nog alle redenen om goed te proosten, toch is het nu een flinke domper voor de familie. In februari kondigden ze aan eindelijk Chateau Marrilaux verkocht te hebben, weliswaar onder voorbehoud. Helaas voor de Meilandjes staat het kasteel weer in de verkoop

Kopers

Volgende week staan er een aantal bezichtigingen op de planning, want hoewel het kasteel weer in de verkoop staat, laat Martien weten dat een aantal potentiële kopers zich al hebben gemeld. Mocht je je misschien afvragen hoeveel het stulpje daadwerkelijk kost: de vraagprijs is zo’n 998.000 euro.

Chateau

Het oh zo mooie chateau stond al sinds juni 2020 te koop. Toen vroeg de bekende familie er 1,25 miljoen euro voor, later verlaagde de vraagprijs. Ervaring met verhuizen hebben ze zeker: begin deze maand verlieten Erica en Martien hun stekkie in Hengelo voor hun geliefde Noordwijk. Ben je nou een beetje benieuwd geworden naar dat luxe optrekje? No worries, wij zochten op hoe deze miljoenenvilla eruitziet. Een wijnkelder zullen ze in ieder geval niet missen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress