Oh no: Gossip Girl lijkt nu echt verwijderd te worden van Netflix

Blijft Gossip Girl nu wel of niet op Netflix staan? Volgens Netflix-Nederland is het wederom de hamvraag, nadat meerdere gebruikers een melding kregen dat de serie na half februari niet meer te zien is via de streamingsdienst.

Vorig jaar leek het er al even op dat onze favoriete serie zou verdwijnen van Netflix. Er verscheen bij meerdere gebruikers de melding dat de serie op 31 december 2017 voor het laatst te bingen zou zijn. Dat bleek gelukkig niet het geval: de rechten werden verlengd. Netflix liet destijds via social media weten dat het slechts geruchten waren dat Gossip Girl van haar dienst zou verdwijnen.

De paniek was even weg, maar nu kwam er bij meerdere gebruikers wederom een melding binnen toen zij de serie startten. Die melding geeft aan dat de serie op 14 februari voor het laatst te zien is bij Netflix. Volgens Netflix-Nederland is het opvallend dat die melding in meerdere landen verschijnt. Het is de vraag of Netflix eind van 2017 de laatste keer de rechten voor een korte periode kon verlengen, of dat er vanaf half februari een nieuwe, wereldwijde afspraak ingaat voor de licenties. Keep you posted.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Netflix-Nederland | Beeld Giphy