Oh no he didn’t: heeft Love Island’s Matthy stiekem een vriendin?

love island matthy

Hij is – in tegenstelling tot Chey, hihi – een van de meest sympathieke deelnemers van Love Island. Of lijkt Matthy stiekem toch meer op de ietwat achterbakse Chey dan we denken? In de geruchtenmolen vloog namelijk zojuist een pikante roddel voorbij: Matthy zou thuis gewoon nog een vriendinnetje hebben!

Matthy – die net als de rest van the Islanders meedoet om de ware liefde te vinden – beweert inmiddels zes maanden vrijgezel te zijn. Toch zou er in het gezellige Brabant nog een meisje op hem wachten. Op het Instagram-account van Love Island lezen we namelijk dat de twee hebben afgesproken om te doen alsof ze uit elkaar zijn: ‘Zij zouden dit hebben afgesproken, zodat hij zijn dj-carrière kan boosten.’

love island gerucht matthy

Het account benadrukt ook dat er nog niets bevestigd is. Eerder suggereerde Chey (wederom) dat ‘sommige mensen met de verkeerde intenties in het programma zitten, vooral om extra boekingen te krijgen.’ Doelde ze hiermee op Matthy?

banner

Bron: @loveislandroddels, RTL Boulevard, beeld: Love Island RTL
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.