Oh no: verdwijnen ‘Riverdale’ en ‘Friends’ van Netflix?

riverdale betty

Slecht nieuws voor grote fans van Riverdale en Friends. De populaire shows zouden namelijk zomaar eens van Netflix kunnen verdwijnen. Waarom? Dat heeft alles te maken met een nieuwe streamingdienst in town.

Warner Bros. zag namelijk het succes van Netflix en HBO en dacht: dat kunnen wij ook. Daarom heeft WarnerMedia besloten om zelf óók met een streamingplatform op de proppen te komen. Nu zou je zeggen: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Maar voor ons betekent het dat er een kans is dat héél veel shows van Netflix zullen verdwijnen.

Riverdale

Ja, we hebben het bijvoorbeeld over Riverdale, Friends, Gossip Girl en nog veel en veel meer. Allemaal onderdeel van Warner Bros. Gaan je favoriete series… Toch is er nog geen reden tot paniek. Zolang de streamingdienst namelijk niet naar Nederland komt, zullen de shows gewoon op Netflix blijven staan melden onze collega’s van Superguide. Pfoe… Dit weekend lekker Gossip Girl bingen dus maar? Gewoon voor de zekerheid.

Bron: Superguide | Beeld: GIPHY
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.