Slecht nieuws: volgens de makers is het einde van Modern Family nabij

Nooit meer de flauwe grapjes van Phil. Nooit meer de hilarische dansjes van Cam. Er komt een einde aan het Modern Family-tijdperk, als we de makers mogen geloven.

Na het tiende seizoen moeten we afscheid nemen van Modern Family. Dat zeggen producers en schrijvers Christopher Lloyd en Steve Levitan. Hoewel de kijkers nog lang geen genoeg hebben van de familie Dunphy, willen de makers stoppen op het hoogtepunt. ‘Zeg nooit nooit, maar ik kan me niet voorstellen dat we verder gaan dan dat,’ laat Levitan weten aan The Hollywood Reporter.

Modern Family is de langstlopende serie van het Amerikaanse mediabedrijf ABC. Op 10 januari vierden de makers de tweehonderdste aflevering. In mei 2017 werd bekend dat de serie een negende en tiende seizoen mag maken.

Om fans tegemoet te komen, wordt er volgens Levitan en Lloyd onderhandeld over een spin-off. Of we daar genoegen mee nemen? Natuurlijk niet. Niemand kan op tegen Phil & co.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron The Hollywood Reporter | Beeld Giphy
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.