Oh oh, hoeveel afleveringen van ‘Temptation Island VIPS’ komen er nog?

temptation island vips

Naast de twerkende billen van Djamiah en de zonnebril van Orpheo viel oplettende kijkers nog een ding op bij de laatste aflevering van ‘Temptation Island VIPS.’ Namelijk dat het alweer de tiende aflevering betrof. Betekent dit dat de serie bijna op haar eind is?

Je weet wat ze zeggen: time flies when you’re having fun. En dat klopt als een bus. Want alle afleveringen zijn voorbij gevlogen en toen was daar opeens de tiende aflevering. Het vorige VIPS-seizoen telde twaalf afleveringen. Dat deed denken; hoeveel afleveringen telt dit seizoen eigenlijk?

Wees gerust, voorlopig kun je nog even #genieton van dit heerlijke tweede VIPS-seizoen. In totaal komen er veertien afleveringen, dus we hebben er welgeteld nog vier tegoed. Deze zullen worden uitgezonden op donderdag 5 september, donderdag 12 september, donderdag 19 september en donderdag 26 september. En yes, de dreamdate en de reünie van de koppels zijn vaste prik op de agenda.

Zo, dat lucht op he.

Beeld: RTL
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.